CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Sunday, March 8, 2009

Cerita yang tertangguh..

Dh seminggu kat sini..cikgu ikut plan esok baru nk smpai. tu pon x tau la jd ke x..jd la kot. Maka keje aku tiap hari mcm ni la..dok belek2 blog org..dok ngadap skype walaupun bukannya minat sgt pn..bisnes jalan sket kat sini..ada gak yg berminat..dh bg try org guna, so diorg dh rasa ok maka diorang order la. tu peringkat pertama promote. Iklan pn dh tampal tp respon kuren la hahaha..mana la aku reti nk bisnes sbnrnya. Tp dlm akaun C2U aku dh bertambah RM60 lg walaupun aku x jual apa2 pn lg utk bulan ni..ni yang untungnya benda ni..
Sebenarnya aku xde idea gak nk update. Tp ada kawan yang sebut pasal reva, so aku letak la gamba my wife skali lg nk bandingkan ngan gamba yg dulu..ada cam reva ke?
Ni la gamba antara orang yang paling2 disayangi atas dunia ni..Tp betul ke bila dh ada anak, kita akan lebih sayangkan anak drpd wife kita sndiri? betul ke? aku malas jawab..Amar Rifqi pn byk sgt aksi menyebabkan aku lebih teringat kat dia dpd bini aku sdiri..hohohoho..

Bila aku kat umah, Rifqi lebih byk abiskan masa ngan aku dpd mak dia. mak dia pn cam nk balas dendam la pasal dia dh jaga sorg2 selama 2 minggu..so aku la pulak yg kena jaga selama 2 minggu aku kat umah. Masa aku mmg bersama keluarga je la, kecuali ada course or class kat ofis. Sian kat kat Rifqi. byk kali gak dok manggil nama aku masa kau kat laut ni. rindu kat aku la tu..selalu gi kat pintu harapkan aku balik. n selalu lepak kat tingkap cam gamba dlm entry aku sblm2 ni..rindu kat aku la tu..ye la mak dia pn bila dh Rifqi dh xleh nk control mmg la rifqi kena marah sokmo..aku je x penah marah anak aku..penah la marah kadang2, senyap terus la rifqi..so x smpai hati gak aku nk marah lebih2 sbb masa aku bersama dia 2 minggu je..sian ank aku..xpe nnt dia faham la tu..kena bg adik cepat2 la buat teman..hahahaha..
& maybe my wife dh pregnant skrg..maybe..tgk la dulu..kalo pregnant skrg maka due lebih kurang cam rifqi gak la..bulan nov..x kisah la. rezeki..
tu je la aku ngepek utk hari ni..aku pn sebenarnya dh makin malas la pulok nk update natam nih..tp ok la ni..





6 kutukans:

Datin Paduka Bokbong! said...

nape plk 'maybe' ur wife pregnant? x g cek ko? cek aa..best nyo dih!
insya Allah, ado rezeki mung tu!

eye10 said...

'maybe' tu sbb x g check lg..loni mace ado tanda2 cam 1st pregnant dulu..tgk la dia miss dia punya period ko dok bule nih..

dairy said...

tahniah

*Miss Geli^ said...

tahniah la weh. behnya anok ramai. aku ni baru la sorang..bila tah nak bertambah!

eye10 said...

wey la set2 ni siap tahniah la pulok..x confirm lg lass..x test pn lg..tp insyaAllah..
miss geli - kawe baru nk masuk 2 jah ni..x ramai lg..insyaAllah 6 lg bakal menyusul
hehe..

Cik Anie said...

hehe.. harap2 ader la.. lagi ligat la rifqi tu,,, tambah ader saigan mcm2 dia akan buat utk tarik perhatian mak ayah..