CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Tuesday, March 31, 2009

Cerita tag yang tertangguh 2

Hari kedua untuk this trip. Kadang2 malas la jugak nk blogging..penyakit malas mai balik. Byk benda lain nk kena fikir. Dual skill training dh complete sebenarnya, tp x tau ke mana arah tuju pasni. Sebenarnya DS training je yg dh abis, pasni kena wat PECAS la pulak..chargeman lg..adoi x smpat naik gred la aku tahun depan..
Memula ni aku setelkan dulu la benda2 yg tertangguh sejak dr last trip lg..yang aku ingat, tag dr datin paduka bokbong. ok la aku wat la ni..ye la siap warning lg yg bold wajib kena wat..apa ada yg sunat muakkat ke?

Rules :

* Go to your photos folder in your computer.
* Go to the 6th folder of photos.
* Go to the 6th picture in that folder.
* Put the picture on your blog and description of it.
* Invite six friends to join the challenge.



Hahahaha..aku dh ckp dh gamba aku sume benda2 mulia je..nasib baik la jatuh ke gamba ni..Ooo kena ada description eh..ye la kan, aku ingat lg bekas bakal isteri aku dulu ada bgtau kat aku - 'a picture worth thousand words'. gtu la lebih kurang..tp kalo smpai thousand, tu dh kira essay tu..Sket2 dh la..

Gamba ni masa kat INSTEP tahun 2004 kalo x silap. Blood donation. Kalo x derma darah, xleh sain borang balik cuti..hahaha..tp peraturan tu tertakluk kepada geng common trade je..geng aku carigali xde la tertakluk pada peraturan ni pasal masa tu rasanya aku xde cuti pon. Memang geng pcsb sponsor ni teramatlah kurangnya cuti masa tu..ye la nk kejar wat 2 trade - elect & instrument - dlm masa 2 tahun. Masa ni aku memang rela hati la g derma darah. aku kan mulia orangnya - hoho aku tau la budak ira tu perli2 aku kata gamba aku semua gamba mulia. tp tgk la secara kebetulannya gamba ygkena tag ni gamba baik. nak wat cemana kan?Mak aku kata, kalo derma darah berat badan akan naik..betul la kot sbb masa kat INSTEP berat aku x smpai 60kg..skrg ni dh 67~68kg..hahaha alasan la tu..padahal byk rilek dr keje sbb tu badan naik..tp tetap maintain berat badan unggul lg...kot.huhu..

Cukup la tu..ada request sbnrnya dr pihak platform. tolong wat keje apa ntah..tp malas la pulok..

ok ah..malas aku nk tag org lain..

1 kutukans:

FARIE said...

pic suci jer..
wah!! best2 derma darah..