CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Wednesday, March 11, 2009

Cerita buleh award dr suzana hazes

Aku sbnrnya x berapa nk faham gak benda ni..yg aku x faham; memula cemana la budak cute suzana ni buleh bg award cute blogger ni kat aku..(mana dia tau aku cute?...hahaha x la..gini..cute ke aku??..ke apa maksud cute's blogger award ni?)..yg kedua bab yg aku x faham, aku kena wat cam tag tu jugak ke? aku amik contoh dlm en3 suzana sblm ni, n try rujuk kat blog org lain yg leh award dr dia gak..aku shout kat shoutbox dia x kata apa pon..bz la tu konon..

So yang aku faham takat ni..aku kena la wat cam suzana wat gak..
Tulis sepuluh perkara mengenai orang yang beri award ini. 

I try.............

10 perkara mengenai Suzana Hazes (mana la aku kenal sgt ngan suzana hazes sbnrnya..kenal via blogging je)

1. Suzana Hazes ada blog yg diberi nama Behind My Ey3s di http://nukilanhidup.blogspot.com (fakta)

2. Suzana Hazes adalah seorang aweks yg cute..dh akil baligh tau (sbb dia ada balak)..mula2 aku igt budak skolah lg..

3. Suzana Hazes mempunyai seorang anak yang InsyaAllah akan dilahirkan setelah beliau berkahwin kelak..memula sorang la pastu maybe smpai 6..

4. Suzana Hazes suka budak kecik (ke baby) yg cute cam beliau sendiri.

5. Suzana Hazes suka warna pink yg x berapa nk pink (sbb blog beliau background warna pink yg x berapa nk pink..- ke display laptop aku yg problem?ke mata aku?ke?ke?)

6. Suzana Hazes adalah seorang graduan lepasan UKM..(aku hentam je..susah gak nk cukup 10 ni)

7. Suzana Hazes adalah seorang perempuan.

(siap berenti minum jap hehehe)

8. Suzana Hazes  is proud to be Suzana hazes.

9. Suzana Hazes mempunyai ayah yang bernama Hazes & ayah Suzana Hazes adalah org Bugis.  

10. Suzana Hazes suka ice blended choc.

Sekian saja la 10 perkara tentang org yg bg award ni kat aku..

eh x abis lg ke?aisey..nmpk cam ada fakta & auta la pulak kat situ..adoii..aku igt dh abis..

Fakta ngan auta eh..xde bgtau lak berapa byk nak kan..so, ni dia:

Fakta: aku seorang lelaki

Auta : aku seorang perempuan

Sekian terima kasih.
Eh cam x abis lg..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan nyatakan nama mereka di blog anda 
ramai la pulak smpai 10 org..sket2 dh la eh...


sikit2 dh la..karang aku letak nama sape2 karang kena marah la aku..So jgn marah la kawe budak baru blaja...

1 kutukans:

Suzana Hazes© said...

hahahahhaha~
tergelak bce mende ni bro~
nway thanks ye
sb sudi melayan menda2 cmni..
huahuahua