CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Saturday, April 4, 2009

Cerita tag paduka bokbong...

Tagged by Datin Paduka Bokbong. Sebenarnya aku x pasti apa yg tag ni suruh aku wat..aku belek post paduka bokbong..dia tepek gamba..so aku tepek gak la..pastu jwb soklan seterusnya.

Mende la tukang wat tag x bg complete instruction..terpaksa la aku bijok sdiri. Xpe sbb aku bijak...

Kenapa anda suke gambar ini?
Sebab aku rasa cam pro je ngan teknik pencahayaan & model pose baek punya..Taken with Sony ericsson K850i tp ni dh cropped dh ni..

Bila kali terakhir mkn pizza?
Apa ke hal tanya pasal pizza nih?cam xde modal je..ke sbb baru lepas makan pizza? Dh lama dh aku x mkn pizza. ada la dlm 14 tahun..eh x la..tahun lepas kot.

Lagu terakhir yg anda dengar?
Misha Omar - Cinta Adam & Hawa kot tajuk dia..budak2 ni pasang radio aku denga sambil lalu je..

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
Refer blog datin paduka bokbong utk baca & copy soalan tag ni. Tp ni termasuk dlm selesaikan tag kan. Ok..tgh skype.

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Papa 

Tag lagi 7 org:

Ha kali ni aku siap nominated 7 org lg..yg award ari tu dh nangis tukang wat award pasal x follow dia punya law..so ni aku ikut la..bagus kan aku?
- Hehe..harap2 kali ni pon org x perasan

1 kutukans:

Datin Paduka Bokbong said...

hehe..aku pon mulo2 x paham tag ni sbb xdok instruction. so, aku just tgk kt blog Syazni yg tag aku jek.
tq anyway!