CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Friday, April 3, 2009

Cerita award lg..


Dapat award...dr datin paduka bokbong...so aku tepek je la kat sini..
datin paduka bokbong xde org lain nk wi la kot...huhu..aku pn x tau nk wi kat sape lak ni..
tp aku xtau nk wi kat sape lak..just ada beberapa blog je yg aku suka baca..yg lain2 hampeh..mcm blog aku gak..bererapa org je yg jenguk..pasal blog aku hampeh..hahahaha..
memang aku wat seringkas yg boleh..biar la blog aku ni utk rujukan aku di masa akan datang..


THE RULES

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!

sila abaikan la rules tu..rules are made to be broken..kan?hahahahaha

2 kutukans:

The.Good.Girl said...

Uwa so sad somebody is breaking all my rules. Kijam kijam. Hahaha...

eye10 said...

aisey..ur rules eh...hahaha..nk kena follow ke?xtau nk bg kat sape la good girl