CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Thursday, February 12, 2009

Cerita kerja di pelantar..

Ni kerja construction contractor kat atas platform ni..aku pn x pasti diorang wat apa sbnrnya..extend deck kot..kemudian nk wat taman la rasanya..siap ada pokok2 lg..
Keje dh nk complete kot..ada geng tgh rig down scaffolding n 2 org tu tgh touch up deck floor..separuh dh kena cat..




xde idea sbnrnya..kira jadi la ni utk hari ni..gamba panas2 lg nih..baru je snap sambil2 menaikkan diri dr smoking room ke meeting room..
Kat meeting room lak masing2 tengah menyibukkan diri la kononnya..acting je lebih tuh..




uhuk2..cikgu tongah poning kapla..budak2 main angin la..

6 kutukans:

dairy said...

kenapa censored muka lak kali ni?

FARIE said...

muka nk cencored..
hoh!!! mcm penjenayah besar lakx..
hehe.. :P

eye10 said...

maka sesungguhnya muka2 beliau sekalian terpaksa di censored atas sebab2 keselamatan memandangkan beliau2 sekalian teramatlah hensem & mampu menggugat gadis2 di luar sana..demi menjaga keharmonian rumahtangga beliau2 sekalian..kita manusia..bukannya satelit..

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

ermm...huhuhu..jgn sensor muka ar bro..

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...
This comment has been removed by the author.
eye10 said...

ha tgk..muka censored pon ada org terpikat lg tuh..kalo x censored xtau la..cari cincin belah rotan terus masuk minang