CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Tuesday, January 13, 2009

Cerita budak2 hyper

This is my baby boy, Amar Rifqi Ezudin with his 4 year old cousin, Anwar Adam Zikri.. RIKI & ZIKI...

cita2 : sorang nk jd stuntman, sorg lg nk jd ultraman..

nk citer achievement anak aku..

1. 7 month - Jatuh 2 anak tangga kat pintu umah ngan ngan walker dia..kepala bwh kaki atas..kesan ; bengkak dahi 3 hari

2. 8 month - Jatuh dr katil..kepala dulu..kesan; bengkak kat tempat yg sama ngan masa terjun ngan walker dia dulu..

3. 9 month - terantuk kat bucu rak tv..tajam woo..kesan ; luka atas kelopak mata

4. 10 month - Baru pandai jalan..jatuh muka dulu atas periuk..kesan ; berdarah dagu n masih ada kesan parut smpai skrg

5. 13 month - jatuh dr katil sekali lg..dia tolak bantal pastu ngan dia2 sekali terjun.. yg ni betul2 stunt la..depan2 aku n my wife..mula2 jatuh bantal, pastu dia lak jatuh, kepala dulu..kemudian cam balik kuang terbalik wa ckp lu...aku n wife aku x sempat nk tangkap..tp dia x nangis..aku n wife terkedu saling pandang...ank aku pn senyap seketika..pastu bangun balik sambung aktiviti stunt dia..eh lupa nk ckp, nasib baik la kat bwh tu ada comforter. wife aku dh letak awal2 lg..

6. 14 month - baru berlaku minggu lepas..jatuh masa berlari..atas lantai simen..menangis..pastu jln xleh...wat g tukang urut.. urut lutut..x nangis langsung masa kena urut smpai tukang urut pn pelik...n 2 3 hari lps..g urut lg sbb dia jln terencot..masa ni meraung kena urut kat buku lali..mlmnya demam..



banyak lg lagak2 ngeri yg sukar dinyatakan di sini..
kesimpulannya..aku harap anak aku selamatlah smpai dia besa..
sekian terima kasih..

7 kutukans:

Cik Anie said...

budak baru nak idup..biasa la.. hafiy pun sama gak...

Anonymous said...

wehh...aritu rsnya aku ada post comment..cheh, x publish ruponyo..buang karan tul!

sue said...

tu ikut prangai sape x reti duk diam tuh?.. deme la tuh..

nike nazira said...

muko anok mung sejibik supo mung!!
mst prangai supo mung jg! buah!!hahahahahahaha

Hairi Izudin Hussin said...

cute spt bapaknya...buah kuren sikit ngan bapak dia...
weh sue = suzilawati abdullah la tuh

sue said...

doh anok deme mesti la pe deme..x kang per strawberry lok.. ape la deme mat yie..

Hairi Izudin Hussin said...

ye la sbb tu kawe x kate supe deme..lain la kalu dia anak kite..huhuhu..