CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Time

Monday, June 22, 2009

Cerita yang x kesampaian...

Assalamualaikum wbt.


Rupanya ada gak org baca blog aku..walaupn dh lama aku x update..

Aku cuba gak la sket2 walaupon aku xdok modal pn ni..biasanya modal mai sdiri...

Lama gok aku x update blog..ari tu sbb sibuk ngan emas..pastu skrg ada benda baru lak..sibuk main game mafia wars kat facebook. Aku pn xtau la mende yg best sgt pasal mafia wars..padahal main cam bodoh gtu je..takat klik pastu klik pastu gtu je...tp jd ketagih la jugok. Tiap2 hari ada peluang je mesti main mafia wars. Yang bestnya sebab ada org nk potong level aku..tp aku rasa smpai bila2 pn dia xleh potong..har har har. Sila cuba bersungguh2 ye kepada sesiapa yang berkenaan..

Facebook dh lama aku bukak..tp baru skrg aku mengaktifkan diri. Tu pn sbb mafia wars..sambil2 tu wat kuiz. Menarik la jugak..wat mengisi masa lapang bila2 ngular..

Cite pasal keje sket. Sbnrnya platform ni ada shutdown activities sejak 18hb lg..& mlm td baru back on line. X reti la aku nk citer apa sebenarnya shutdown nih. Gini..shutdown adalah bila platform stop producing crude/gas, utk sesuatu kerja yg memerlukan no oil flowing. adoii..apa aku ckp ni..Jd masa shutdown ni, semua well offline..

Untuk shutdown tahun ni, core job adalah cuci pipeline, dengan menggunakan Intelligent Pig (IP). pig atau babi adalah istilah yg digunakan pada satu alat yg digunakan utk mencuci pipeline..

eh malas la aku citer pasal ni..x reti la aku nk huraikan.Aku pn bukannya faham sgt pasal process ni..Aku electrical, x sendik sgt la pasal process..

jd lain kali la aku cite..aku nk g kijo ni..byk OT aku bulan ni..kaya la aku bulan depan,,buleh wat joli..

ok aa...babai

3 kutukans:

diel@ said...

...."Yang bestnya sebab ada org nk potong level aku..tp aku rasa smpai bila2 pn dia xleh potong..har har har. Sila cuba bersungguh2 ye kepada sesiapa yang berkenaan.."....mcm terkena kt btg idong sndiri r...tp nk wat correction ckit erk..."smpai ms die akn ley ptg laa...wait n c..

Datin Paduka Bokbong said...

wah!! kayo molek mafia tamil ni!!
sivaji deiii...mitok pitih!nk joli etek!

eye10 said...

diela??terasa lak dia...har har harta karun...

bokbon..sedak weh kata aku mafia tamil...kulitku yg putih gebu tok song jd tamil..jd yakuza baru keno molek